Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Mezinárodní cena vévody z Edinburghu na ZŠ Lesní

Mezinárodní cena vévody z Edinburghu na ZŠ Lesní

Mezinárodní cena vévody z Edinburghu (anglickým názvem The Duke of Edinburgh’s International Award neboli DofE Award) je program, ve kterém získáš nové přátele, zkušenosti a dovednosti. Od jeho založení se programu zúčastnilo už přes osm milionů mladých lidí a k nim se můžeš přidat i ty.

Je ti mezi 14 a 25 lety? Chceš se v něčem zlepšit, poznat nové lidi, být užitečný, vidět kus světa a zasportovat si? To vše ti nabízí tento program. Navíc v něm lépe poznáš svoji osobnost, naučíš se spoustu nových věcí, odneseš si skvělé zážitky a získáš nové přátele.

DofE Award je především osobní výzvou, takže v programu nesoutěžíš s nikým jiným než sám se sebou. Na cestě programem budeš sice potkávat i jiné účastníky programu a kamarády, nikdo tě však s nimi nebude srovnávat. V plnění i hodnocení jednotlivých aktivit totiž vždy jde jen o tebe a o to, abys našel hranice svých možností – a s pomocí zkušených rádců je i překonal. Díky programu totiž dokážeš víc, než si teď myslíš.

Když se něco nebude dařit, najdeš kolem sebe dobrovolníky, kteří ti pomohou nesnáze překonat. A když se nakonec vše podaří, získáš krom skvělého pocitu ze sebe také certifikát o absolvování programu. Ten ti navíc možná předá nějaká významná osobnost nejen z České republiky, ale také z Velké Británie. Třeba to bude sám britský princ!

Chceš se dozvědět víc? Více na stránkách Mezinárodní ceny vévody z Edinburghu nebo v nabídce na liště.

O program Mezinárodní cena vévody z Edinburghu se na ZŠ Lesní starají následující učitelé. Pokud budete mít dotaz, nebojte se na ně obrátit.

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.