Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Nabídka intervenčních služeb žákům a jejich rodičům

Nabídka intervenčních služeb žákům a jejich rodičům

Milí žáci, vážení rodiče,

chceme za současné situace nabídnout ještě psychickou potřebu těm, kdo o ni budete stát. Realizátory jsou Petr Šolc (petr.solc@zslesni.cz) a Alena Sobotová (alena@barevnaporadna.cz ). Nabízejí dvojí podporu:

1. Třída na Skypu – dobrovolné setkání žáků třídy v konkrétní čas v dotaci 45 minut 1 x za týden, přítomni 2 lektoři jako moderátoři, bez struktury ale s pravidly komunitního kruhu, nutné rozlišit obsah i vzhledem k formátu práce se třídou a domácích podmínek, kdy u aparátu mohou být i jiní členové rodiny, intimnější a osobnější témata necháváme na individuál. Třídní učitel může být součást třídy nebo součást lektorského týmu.

2. Individuální konzultace – je určena pro žáky i rodiče, cílem je provázení v podmínkách nouzového stavu, podpora emočního nastavení, hledání možností, jak řešit náročné situace, ale i zážitek blízkého kontaktu a sdílení, „prostě si popovídat“.

Služba je funkční kdykoliv v určených dnech na základě osobní domluvy.

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.