Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Kompenzační pomůcky a podpůrná opatření na ZŠ Lesní

Kompenzační pomůcky a podpůrná opatření na ZŠ Lesní

Program ((název a číslo): 4a) Školství a mládež
Program (název a číslo): 4.7 Podpora kompenzačních pomůcek pro žáky s podpůrnými opatřeními
Název projektu: Kompenzační pomůcky a podpůrná opatření na ZŠ Lesní
Název příjemce/IČ Základní škola, Liberec, Lesní 575/12, příspěvková organizace/46744924
Smlouva číslo: OLP/1613/2020

 

V rámci předkládaného projektu chceme zakoupit 6 ks ipadů, které budou k dispozici pro žáky se specifickým vzdělávacími potřebami. Ty budeme využívat jak v pedagogických intervencích, tak i v běžné výuce. Součástí předkládaného projektu je zároveň průběžné vzdělávání učitelů, kteří učí žáky spec. potřebami. Právě jejich role je klíčová při realizaci předkládaného projektu. Školení učitelů provádíme „z vlastních zdrojů“. Na škole působí odborníci na danou oblast,  kteří dokáží názorně předvést i ostatním kolegům. Zároveň vzájemně 1x za měsíc (vyjma prázdnin) sdílíme tzv. příklady dobré praxe na pravidelných workshopech našeho pedagogického sboru.

 

Cílové skupiny:

  1. Dětí se specifickým vzdělávacími potřebami v naší škole.
  2. Učitelé učící žáky se specifickým vzdělávacími potřebami – zapojeni do průběžného vzdělávání a využití tabletů pro danou skupinu žáků.

 

Logo Libereckého kraje

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.