Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Přihláška do školní družiny

Přihláška do školní družiny

Vážení rodiče žáků 1. - 3. tříd,

ve snaze o zjednodušení procesu přihlašování Vašich dětí do školní družiny a školního klubu jsme se letos opět rozhodli využít modelu elektronické přihlášky. Elektronickou přihlášku najdete ve svém rodičovském profilu v Edookitu v menu Předměty / Zápis předmětů. Na dispeji se Vám zobrazí tlačítko Zapsat. Po kliknití na toto tlačítko se Vám zobrazí samotná elektronická přihláška. V ní Vás prosíme o vyplnění času odchodu ze školní družiny zda půjde dítě domů samo nebo v doprovodu někoho ze zákonných zástupců či starších sourozenců. Vyplnění těchto údajů je pro nás velmi důležité.

 

Platba za školní družinu 

Děti, které navštěvují školní družinu, jejímž zřizovatelem je Statutární město Liberec, jsou povinny zaplatit příspěvek ve výši stanovené vyhláškou města. V souladu s vyhláškou vybíráme částku 200,- Kč měsíčně za každé dítě zapsané do naší školní družiny.

Žádáme Vás o bezhotovostní platbu na účet č. 8691512/0800.

  • Variabilní symbol = první 6 číslic rodného čísla Vašeho dítěte
  • Specifický symbol = 112
  • Do zprávy pro příjemce uveďte třídu, jméno a příjmení Vašeho dítěte.

Platbu můžete provést v následující výši a termínu:

  • jednorázově na celý školní rok ve výši 2.000,- Kč nejpozději do 31. 8. 2021,
  • ve dvou splátkách, a to
    • na období září - prosinec ve výši 800,- Kč nejpozději do 31. 8. 2021
    • na období leden - červen ve výši 1.200,- Kč nejpozději do 9. 1. 2022

 

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.