Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
IX.B

Třída IX.B - školní rok 2021/2022

Třídní učitel:
Zástupce třídního učitele:
Asistent pedagoga:
Číslo účtu třídy:

Naše třída v minulých letech

I.B   II.B   III.B   IV.B   V.B   VI.B   VII.B   VIII.B

Měsíční plány

IX.B
13. 05. 2022
Projektový den v Praze

V pondělí 9. května navštívila naše třída po delší době opět Prahu. V Praze jsme měli 2 cíle, tím prvním bylo muzeum Karla Zemana a druhým byla návštěva Poslanecké sněmovny Parlm...

IX.B
29. 04. 2022
Třídní mikiny

I přes menší problémy s dlouhým dodacím termínem, tak můžeme do posledních měsíců na základce vstoupit v novém looku a to v třídních mikinách. Jak se vám líbí? heart

...
IX.B
15. 03. 2022
Návštěva IQ landie

V pondělí 14. 3. jsme navštívili IQ landii, kde jsme měli připravené pracovní dopoledne, kde se žáci setkali se dřevem a prací s ním. 

IX.B
15. 03. 2022
Vánoční besídka

Po roce jsme se opět mohli na Vánoce připravit a společně si rozdat dárky pár dní před nimi ve třídě. Na vánoční náladu se můžete podívat na fotkách.

Přeji Vám pohodové a kli...

IX.B
15. 10. 2021
Mapy kolem nás

Ve čtvrtek 14. 10. jsme navštívili Krajskou vědeckou knihovnu, kde se odehrávala akce Mapy kolem nás.

IX.B
01. 10. 2021
Exkurze do Terezína

Poslední zářijový den jsme se vydali na exkurzi do Terezína, díky které jsme se dozvěděli mnohé o pohnuté historii tohoto města.

IX.B
06. 09. 2021
Harmonizační dny v Jiřetíně pod Jedlovou

Začátek každého školního roku je věnován harmonizačním dnů, letos tomu nebylo jinak a třída 9.B vyrazila do Jiřetína pod Jedlovou.

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.