Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
Výsledky zápisu do prvního ročníku pro školní rok 2020/2021

Výsledky zápisu do prvního ročníku pro školní rok 2020/2021

Vážení rodiče,

v souladu s ustanovením školského zákona a správního řádu uveřejňujeme v příloze seznam přijatých žáků do prvního ročníku školního roku 2020/2021. Čísla uvedená v přiloženém seznamu jsou čísla Žádosti o přijetí k základnímu vzdělávání. Stav Vaší žádosti by měl být patrný i v samotném zápisovém portále zapisyzs.liberec.cz jehož prostřednictvím jste žádost podali.

Rozhodnutí o přijetí žáka k základnímu vzdělávání Vám v elektronické podobě zašleme pouze na Vaše vyžádání prostřednictvím emailu info@zslesni.cz. Všem rodičům předáme rozhodnutí o přijetí v tištěné podobě na informativní schůzce. Schůzku bychom v závislosti na aktuální situace chtěli uskutečnit ve čtvrtek 25.č ervna 2020 od 16:00 ve škole.


Děkujeme a těšíme se na osobní setkání.

Mgr. Jiří Dvořák, ředitel školy

 

Seznam přijatých žáků do 1. tříd pro školní rok 2020/2021
PDF soubor
153.4 kB

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.