Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním souhlasíte s použitím souborů cookie.

Více informací
VII. A

Třídní učitel:
Zástupce třídního učitele:
Asistent pedagoga:
Číslo účtu třídy:

Naše třída v minulých letech

VII. A
19. 05. 2014
Kutná Hora

Letos jsme místo projektového dne Praha strávili příjemný den v Kutné Hoře. Přečtěte si, jak se tento den zalíbil v povídání Verči. 

...
VII. A
19. 05. 2014
Berlín

Část třídy, konkrétněji sedm statečných se účastnilo poznávacího zájezdu do Berlína a Postupimi, který byl určen zejména žákům 8. a 9. tříd.

Bez jakýchkoli znalostí německého jazyka, ale ta...

22. 04. 2014
Projektový den – výzva

Ráno jsme se všichni sešli v naší třídě. Rozdělili jsme se do 3 skupin po 5 lidech. A Náš Pan učitel se nám představil jako „Pan Novák“. Byl to náš finanční poradce. A dal nám papírek kde se psa...

22. 04. 2014
Rodičovské suplování

V pátek 28. 3. se na naší škole konalo rodičovské suplování. Jako dárek ke dni učitelů se našel dostatečný počet (ne)dobrovolníků z řad rodičů, kteří si připravili vlastní hodiny. Jak takov...

VII. A
08. 03. 2014
Lyžařský kurz

Už jste určitě slyšeli spoustu historek z "lyžáku" naší třídy, pojďte se podívat na celou akci pohledem Elišky Nedvídkové. 

...
19. 02. 2014
Projektový den Prostřeno, Fairtrade a Štěstí přeje připraveným

11. 2. proběhl další z projektových dní. Tentokrát byla naše třída rozdělena do 3. skupin. Podívejte se jak tento den prožívali žáci v jednotlivých skupinách.

...
17. 12. 2013
Čerti v 7.A

Přestože se Vám mohou zdát sedmáci velcí na čerta a Mikuláše, ale i tak se na ně přišel podívat čert. Málem to dopadlo špatně pro pár zlobivců, jednoho už měl v řetězech a druhého v pytli,...

VII. A
17. 12. 2013
Výroba věnců

Před českým jazykem jsme přemluvili pana učitele Kůtu, abychom začali dělat věnce už o českém jazyku. Pan učitel po nějakém tom přemlouvání dovolil. Hned jak zazvonilo, začali jsme spojo...

16. 11. 2013
Projektový den – globální problémy

Ve čtvrtek 14. listopadu jsme si užili další projektový den, při kterém jsme se opět učili trošku jinak, než jen v lavicích. 

Podívejte se na náš PD pohledem Martina.

...
VII. A
19. 09. 2013
Beseda - exotické ptactvo JV Asie

Ve středu 18. září proběhla v naší třídě beseda s panem Pavlem Hospodářským, který je spoluzakladatelem záchranné stanice pro ohrožená zvířata TALARAK na Filipínech. Dozvěděli jsme se mnoho ...

05. 09. 2013
Ohlédnutí za minulým školním rokem


Tak už je tady nový školní rok, ale než se do něj s vervou pustíme, ohlédněme se za tím loòským suprovým rokem. Co vše jsem zažili ve škole či mimo ní?

  • Harmonizační dny
  • Halloween
  • Projekt...

Novinky na e-mail

Máte-li zájem dostávat zprávy o aktuálním dění ve škole e-mailem, zaregistrujte svou e-mailovou adresu .

Obsahem newsletterů nebudou informace o jednotlivých třídách a jejich učivu. Ty i nadále naleznete v měsíčních plánech na stránkách jednotlivých tříd. Obsahem newsletterů budou převážně zprávy z celoškolního dění.